sapsalis.gr

Εδώ μοιραζόμαστε τα καλύτερα αστεία ανέκδοτα, αστείες ατάκες, αστεία status, αστείες εικόνες και αστεία βίντεο!

Σεισμός εντάσεως 5,2R ταρακούνησε την περιοχή μας και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. Όπως ήταν επόμενο υπήρξαν αντιδράσεις και δηλώσεις τις οποίες συγκέντρωσα και παραθέτω.

Κυριάκος Μητσοτάκης. Καλώ τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες της περιοχής η οποία χτυπήθηκε από τον σεισμό να μεριμνήσουν για την αυτοπροστασία τους. Η κυβέρνηση ήδη έχει εκπονήσει σχέδιο για την λήψη έκτακτων μέτρων εφόσον χρειαστεί.

Αλέξης Τσίπρας. Ζητούμε άμεση λήψη μέτρων που θα περιλαμβάνει άμεση πρόσληψη 10.000 μηχανικών, γκρέμισμα παλαιών επικίνδυνων κτιρίων και άμεση ανέγερση νέων, επίδομα 1.000 ευρώ σε όποιον κατάλαβε τον σεισμό και 500 σε όποιον κάτι άκουσε γι’αυτόν. Θα ζητούσα εκλογές αλλά ας σταματήσει να κουνάει πρώτα.

Φώφη Γεννηματά. Κύριε Μητσοτάκη η έκκληση για νέα εγρήγορση αφορά πρώτα και κυρία εσάς και τους Υπουργούς σας. Δεν είσθε ανεύθυνος αρχών να βάζετε διλήμματα και να μεταφέρετε άλλου τις ευθύνες. Ο συνειδητός πολίτης περιμένει από σας όχι το βλέποντας και κάνοντας, αλλά μέτρα με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στις λαϊκές συνοικίες. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η εργατιά καλείται και πάλι να σηκώσει το βάρος μιας ακόμα κρίσης. Λέμε όχι, σε όλα. Θα μας βρείτε απέναντι σας. Ενότητα και αγώνα.

Κυριάκος Βελόπουλος. Είναι αλήθεια φυσικό φαινόμενο ο σεισμός; Αυτό θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε συνέλληνες. Είναι τυχαίο ότι ο σεισμός έγινε ταυτόχρονα με τι εξελίξεις στο Άγιο Όρος και το Αιγαίο; Είναι τυχαίο ότι ο σεισμός έγινε αφού το Τουρκικό πλοίο ολοκλήρωσε τις βόλτες του στο Αιγαίο και άπλωσε τα καλώδια του; Τα γράφω όλα στο βιβλίο μου με τίτλο «Φυσικά φαινόμενα, τίποτα δεν είναι τυχαίο». Αγοράστε το σήμερα και πάρτε δώρο τις επιστολές του Ιησού και μια κηραλοιφή.

Γιάνης. Ζητώ από τον πρωθυπουργό την άμεση σύγκλιση Διεθνούς Περιφερειακής Συνδιάσκεψης χωρών Ανατολικής Μεσογείου για να συζητήσουμε από κοινού την αντίδραση μας στο θέμα που έχει προκύψει από τον σεισμό.

Ταγίπ Ερντογάν. Ο σεισμός έγινε σε γκρίζα περιοχή. Ο σεισμός είναι δικός μας και όποιος πάει να μας τον πάρει θα μετανιώσει.
Θύρα 4. Σεισμός σεισμός ο ΠΑΟΚ ο Θεός!

Νίκος Χαρδαλιάς. Παρακολουθούμε στενά το φαινόμενο το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία. Οι Θεσσαλονικές μπορούν πλέον να ξεβαφτούν και να πάνε για ύπνο.

Αθηναϊκά κανάλια και εφημερίδες. Ο σεισμός δεν έγινε αισθητός στην Αττική κατά συνέπεια είναι άνευ σημασίας. Συνεχίζουμε κανονικά το πρόγραμμα μας με συγκλονιστικά νέα από το ΒΒ και το GNTM.

Ψεκασμένοι. Δεν υπάρχει σεισμός. Ξέρετε εσείς κάποιον από το κοντινό σας περιβάλλον που να τον κατάλαβε ή να κουνήθηκε. Επίτηδες το κάνουν για να μας βγάλουν έξω από τα σπίτια μας και να τα δώσουν στους μετανάστες.

Άλλοι ψεκασμένοι. Το 5,2R είναι η εξέλιξη του 5G και υπάρχει εντολή να το δοκιμάζουν νύχτα στην Ελλάδα για να μην το καταλάβει ο κόσμος. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται ότι κάτι ξέφυγε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Θεσσαλονικιός άνω των πενήντα. Τι να φάμε εμείς αδελλλφέ από 5,2R, όταν έχουμε ζήσει τον καλό του 78.

Κωνσταντίνος Ζέρβας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στον προσωπικό μου λογαριασμό στο FB, θα βρείτε σειρά selfies μου σε πλατείες και κεντρικούς δρόμους της πόλης που δείχνουν ότι η ζωή κυλάει κανονικά.

Γιώργος Νταλάρας. Πέστε να’ρθουν σεισμολόγοι είναι σοβαροί οι λόγοι.

Μέσος Θεσσαλονικιός. Πλλλλάκα με κάνεις τώρα;
Johnny Makaroni
Περισσότερα αστεία
Ο στόχος αυτής της σελίδας είναι να σας επιτρέπει να μοιραστείτε τις καλυτερες αστειες ατακες,
ανεκδοτα, αστεια βιντεο και αστειες εικονες.
Εδώ θα εμφανίζεται ένα αστείο, ανέκδοτο ή ατάκα.
Οι καλύτερες ατάκες θα εμφανίζονται πρώτες.
Οι χειρότερες ατακες θα καταβαίνουν.
Το ίδιο και με τις αστειες εικονες και αστεια βιντεο.